Fakturan.nu – recension

Med Fakturan.nu får du ett webbaserat faktureringssystem i vilket du kan skapa fakturor när du väl har registrerat ett konto. Registreringen är gratis. Förutom fakturering innehåller programmet även kund- och produktregister. Förutom en fakturamall får du också en offertmall, och offerten går att konvertera till faktura när den väl antagits.

 Fördelar med Fakturan.nu

Du får tre gratisfakturor per månad, det finns tillägg i tre olika prisnivåer varav den första är gratis. Programmet är mycket enkelt att använda.

Kostnad

Fakturan.nu har fyra olika nivåer, varav det första, baskontot, är gratis att använda. I det alternativet ingår tre fakturor per månad.

Plusalternativen börjar med 59kr per månad för silverkontot. Då ingår bl.a. 30 fakturor per månad.

Nästa alternativ är Guld, då det ingår obegränsat antal fakturor. Guldkontot kostar 99kr per månad.

Det mest exklusiva alternativet är Platinum, då det bl.a. ingår API och extra statisikmodul. Platinumkontot kostar 179kr per månad.

Om Fakturan.nu

Många företagare tycker att fakturering kan vara komplicerat. Det är mycket man måste ha i åtanke när man överväger olika faktureringsalternativ. Speciellt om man precis har startat ett företag så kan det vara svårt att veta vilka verktyg man kan tänkas behöva för att faktureringen ska gå så smidigt som möjligt. Det finns också olika prisalternativ och kostnader att ta hänsyn till.

Fakturan.nu är en faktureringstjänst som är enkel och smidig att använda för dig som söker ett praktiskt och lätthanterligt alternativ. Det är lätt att lära sig att använda och att jobba med, så du slipper lägga ner tid på att lära dig själv eller andra att navigera ett komplicerat system.

Fakturan. nu kräver inte någon installation, så du kan börja använda det direkt efter att du har införskaffat det. Du behöver inte heller oroa dig för att det inte ska gå att installera på din dator. Fakturan.nu kräver inte att din dator är av någon specifik modell. Det går att installera på alla sorters datorer oavsett vilken modell de är av.

Vem passar det för?

Fakturan.nu passar dig som söker ett prisvärt alternativ och inte vill betala för mer än du behöver. Faktureringstjänsten kostar ingenting att installera. Beroende på vilka behov du har så finns det olika alternativ att välja mellan, ett lightalternativ och ett plusalternativ. Skickar du max tre fakturor per månad behöver inte tjänsten någonting alls. Då kan du använda baskontot. För att kunna skicka ett obegränsat antal fakturor behöver du välja deras “Guldkonto” som kostar 99 kr/månad. Med plusalternativet så tillkommer vissa funktioner som du inte får tillgång till om du väljer baskonto, till exempel projektredovisning och möjligheten att fakturera via vanlig post. Tänk noga igenom vilka funktioner du tror att du kommer ha behov av innan du väljer. En nöjd-kund-garanti ingår, som innebär att du har möjlighet att få tillbaka pengarna inom 90 dagar om du inte är nöjd. Fakturan.nu passar alla företagare som vill ha ett enkelt och prisvärt faktureringsverktyg.